روش هایی برای مشاهده دوربین از طریق اینترنت

  • مدیر سایت شده توسط مدیر
  • آموزش
  • 29 خرداد 1398

یکی از سوالات مهمی که هر کاربر دوربین مدار بسته همواره در ذهن خود می تواند داشته باشد، نحوه دیدن دوربین مدار بسته ار طریق اینترنت است، انتخاب و خرید دوربین مدار بسته و نصب مناسب آن ، شما را صاحب یک سیستم نظارت تصویری می کند اما نحوه استفاده از یک سیستم نظارتی چیزی است که متاسفانه بسیاری هنوز هیچ اطلاعاتی از آن ندارند.

انتقال تصویر دوربین مدار بسته از طریق اینترنت بر روی موبایل یا کامپیوتر را اصطلاحا انتقال تصویر می نامند. در سیستم های نظارت تصویری روش های مختلفی برای انتقال تصویر دوربین بر روی موبایل وجود دارد که برخی از مهمترین شیوه های آن را در ادامه مشاهده می کنید:

انتقال تصویر به شیوه آی پی استاتیک – IP Static

در این حالت کاربر تصاویر دوربین مدار بسته را از طریق اینترنت و دریافت آی پی استاتیک یا آی پی ثابت بر روی موبایل خود مشاهده می کند. در این حالت دستگاه ضبط DVR یا NVR در مرحله نخست تنظیم می شود ، سپس پورت های مورد نظر را بر روی مودم متصل به اینترنت فوروارد می کنیم و در پایان با تنظیم دستگاه موبایل یا PC تصاویر را از راه دور بر روی موبایل مشاهده می کنیم.

انتقال تصویر به شیوه P2P

در این حالت تصاویر دوربین مدار بسته بر روی سرور های برند DVR یا NVR در کشور ثالث ، بارگذاری شده و کاربر با اسکن کد عبوری روی دستگاه و وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور دستگاه موفق به دیدن دوربین مدار بسته بر روی موبایل از طریق اینترنت می شود.

انتقال تصویر به شیوه DDNS

در این حالت کاربران با ثبت نام در سایت هایی که DDNS رایگان یا غیر رایگان ارائه می کنند ، یک نام کاربری و کد عبور و مجوز انتقال تصویر دریافت می کنند و با وارد کردن این اطلاعات در بخش مربوطه در دستگاه ضبط DVR یا NVR ، تصاویر را از راه دور بر روی موبایل انتقال می دهند. متاسفانه با توجه به موضوع تحریم های سال های اخیر امکان انتقال تصویر به شیوه DDNS تقریبا در تمامی برند های موجود در ایران در دسترس نمی باشد از این رو در این خضوض توضیح نمی دهیم.

انتقال تصویر به شیوه PPPOE

در این شیوه کاربر با دریافت کلمه عبور و نام کاربری مخصوص PPPOE از اپراتور آن را بر روی NVR یا DVR تنظیم می کند و با اتصال آن به مودم موفق به دیدن تصاویر دوربین مدار بسته از طریق اینترنت بر روی موبایل خواهد شد. این شیوه بیشتر در مراکزی استفاده می شود که امکان استفاده از مودم مجهز به اینترنت را ندارند یا نمی خواهند داشته باشند.

دیدگاه ها